Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Anime

Seven Deadly Sins får ny anime og manga efterfølger

Seven Deadly Sins får ny anime og manga efterfølger

Anime

En 30 sekunders reklame for den kommende næste sæson, The Seven Deadly Sins: Anger’s Judgment (Nanatsu no Taizai: Fundo no Shinpan), blev vist i det sidste afsnut af The Seven Deadly Sins: Wrath of the Gods anime serien. Reklamen opstiller historien, der fører ind i den endelige ark i Nakaba Suzukis The Seven Deadly Sins manga

Manga

Nakaba Suzukis The Seven Deadly Sins manga er knapt nok slut (og anime serien baseret derpå har netop fået sidste del annonceret ovenfor) før det er blevet afsløret at mangaen fåe en efterfølger med den foreløbige titel The Four Knights of the Apocalypse (Mokushiroku no Yon-kishi).

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

pointing
X