Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Paramount streamer en trailer til live-action Knuckles spinoff-serien til Sonic the Hedgehog seriens live-action univers.

Videoen afslører, at showet får premiere den 26. april på Paramount+ i USA, og at den vil have seks afsnit.

Serien vil streame den 27. april i andre dele af verden på Paramount+ (nok også herhjemme, har ikke selv tjenesten så kan ikke bekræfte), og den får så premiere i Japan senere på året.

Serien var oprindeligt planlagt til at få premiere i 2023.

Showet handler om karakteren Knuckles, hvor Idris Elba gentager rollen. Edi Patterson, Julian Barratt, Scott Mescudi og Ellie Taylor er en del af rollebesætningen. Rory McCann har en gæsterolle. Adam Pally gentager sin rolle som Wade Whipple fra filmene, og Tika Sumpter vender også tilbage som Maddie i en gæsterolle. Serien har også castet Cary Elwes, Stockard Channing, Christopher Lloyd, Paul Scheer og Rob Huebel.

Serien foregår mellem anden og tredje live-action-film. I serien træner Knuckles Wade som sin protegé og lærer ham Echidna-krigerens teknikker.

Filmenes personale vender tilbage til serien. Filmens instruktør Jeff Fowler vender tilbage for at instruere det første afsnit. Ged Wright, Brandon Trost, Jorma Taccone og Carol Banker instruerer også. Neal H. Moritz, Toby Ascher, John Whittington, Toru Nakahara og Elba er krediteret som executive producers. Whittington fungerer også som hovedskribent sammen med forfatterne Brian Schacter og James Madejski.

Den kommende Sonic the Hedgehog 3 live-action-film er planlagt til premiere den 20. december.

Kilde

Kategoriseret i: