En livestream for anime-sæsonen The Misfit of Demon King Academy II annoncerede forrige tirsdag, at sæsonens andet cours (kvarte år) får premiere den 12. april.

Livestreamen afslørede også næste dels første reklame video med de nye cast-medlemmer, og den viser den nye åbningstemasang “Maō” (Demon King) af BURNOUT SYNDROMES.

Det første cours af animeens anden sæson havde premiere i januar 2023. Episoder 7 og videre af anime er blevet forsinket på grund af virkningen af stigningen i COVID-19-infektioner på dets produktions-tidsplan. Sequel animeen genstartede derefter sin udsendelse i juli 2023, hvor den efter første del afslutning i den sæson nu får anden del her til foråret 2024.

De ny roller

  • Nao Tōyama som Arcana
  • Toshihiko Seki som Ahid Alovo Agartz
  • Aoi Yūki som Militia

Beskrivelse

Den tyranniske dæmonkonge blev genfødt efter 2.000 år. Men akademiet, der træner deres kandidater til at blive den nye Dæmonkonge, vurderer ham til at være en outsider!

Anos Voldigoad var en tyrannisk dæmonkonge, der udslettede mennesker, ånder og endda guder. Han var dog træt af den evige krig og blev genfødt med drømme om en fredelig verden. Men efter de 2.000 år venter der efterkommere på ham, som er blevet svage, og hvis magi er visnet, fordi de er blevet så vant til fred.
Anos slutter sig til Demon King Academy, som samler alle dem, der anses for at være reinkarnationen af ​​Dæmonkongen. Akademiet anerkender dog ikke Anos sande magt og stempler ham som en outsider. Desuden antager Akademiet allerede, at den legendariske Dæmonkonge er en helt anden. På trods af at alle anser ham for at være ringe gør han pigen Misha til sit undersåt. Den utilpassede dæmonkonge klatrer op i hierarkiets pyramide i dæmonverdenen!

Tidligere trailer for del sæson II

Illustration

Anime nyhed: The Misfit of Demon King Academy II trailer to

Kilde

Kategoriseret i: