Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Der er kun en uge til at AnimeJapan 2024 messen begynder, og KADOKAWA har afsløret at de vil fortælle mere om tredje sæson af Re:ZERO -Starting Life in Another World- der. I den anledning har de udgivet den første nøgle illustration og en specielt tegnet AnimeJapan illustration.

Nøgle illustrationen til Re:ZERO -Starting Life in Another World- 3rd Season kan ses herunder, og den viser Subaru, Beatrice og Emilia i en brudekjole.

Ny illustration

Re:ZERO -Starting Life in Another World- sæson 3 illustration

Beskrivelse

Subaru er en rigtig fuldblodsgamer. Da han en dag bliver draget ind i en parallel verden, kan han næsten ikke tro det: han er faktisk i usædvanlige rammer fyldt med bizarre væsener, fantasi og magi, som han ellers kun kender fra sine spil.
Han møder en smuk pige, der leder efter hendes stjålne regalier. Subaru tilbyder at hjælpe hende, men han ved ikke meget om, at dette vil resultere i grusomme magtspil og intriger. Da begge mener, at de har fundet tyven og vil konfrontere ham, bliver de angrebet og dør.
Men i stedet for at være død, bliver Subaru pludselig nulstillet til hvor han startede. For ham chancen for trods alt at fuldføre missionen og undslippe den konstant gentagne kamp for bare overlevelse…

AnimeJapan 2024 illustration

Til AnimeJapan 2024 får Re:ZERO -Starting Life in Another World- 3rd Season sin egen Special Stage den 24. marts på RED Stage og begivenheden streames på KADOKAWA Anime Channel på YouTube. Et nyt klip fra tredje sæson bliver vist for første gang der.

Re:ZERO -Starting Life in Another World- sæson 3 illustration

Ældre illustration

Re:Zero anime sæson 3 teaser illustration
© 長月達平・株式会社KADOKAWA刊/Re:ゼロから始める異世界生活2製作委員会

Kilde

Crunchyroll

Kategoriseret i: