Livestream-begivenheden MF Bunko J Summer School Festival i søndags afslørede en ny teaser-illustration for tredje sæson af Re:ZERO -Starting Life in Another World- animeen (ovenfor).

Begivenheden afslørede også en ny illustration til Re: Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu Witch’s Re:surrection smartphone-spil (herunder).

Re: Zero Kara Hajimeru Isekai Seikatsu Witch's Re:surrection spil teaser illustration
©長月達平・株式会社KADOKAWA刊 ©KADOKAWA/Akatsuki Inc.

Beskrivelse

Subaru er en rigtig fuldblodsgamer. Da han en dag bliver draget ind i en parallel verden, kan han næsten ikke tro det: han er faktisk i usædvanlige rammer fyldt med bizarre væsener, fantasi og magi, som han ellers kun kender fra sine spil.
Han møder en smuk pige, der leder efter hendes stjålne regalier. Subaru tilbyder at hjælpe hende, men han ved ikke meget om, at dette vil resultere i grusomme magtspil og intriger. Da begge mener, at de har fundet tyven og vil konfrontere ham, bliver de angrebet og dør.
Men i stedet for at være død, bliver Subaru pludselig nulstillet til hvor han startede. For ham chancen for trods alt at fuldføre missionen og undslippe den konstant gentagne kamp for bare overlevelse…

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,