Som lovet er her endnu en figur af den lille men fyrige superheltinde Tatsumaki også kendt Tornado of Terror (Terrible Tornado).

“Tror du, jeg ikke er god nok?”

Fra manga og tv-animeen “One-Punch Man” kommer “Terrible Tornado”, Tatsumaki! Præsenteret af AMAKUNI, bliver Fubukis storesøster og den stærkeste psyker i S-klassen bragt til live som en skalafigur.

Øjeblikket hun stirrer på sin modstander, mens hun svæver i luften med sin psykiske kraft, er dygtigt fanget i tre dimensioner.
Klart materiale bruges til at genskabe hendes karakteristiske frisure, modelleret og malet med omhyggelig sans for detaljer.
Modelleringen er gengivet i en form, der passer til navnet “Terrible”.
Den typiske kjole for Tatsumaki er delvist farvet grøn baseret på hendes aurafarve, når hendes evner aktiveres.

Tatsumaki, der er kendt som en af de mest frygtindgydende helte i Hero Association, lever virkelig op til sit alias, “Terrible Tornado”.
Vis hende sammen med sin yngre søster, “Hellish Blizzard” Fubuki (sælges separat), for yderligere at nyde den enestående charme af de Terrible og Hellish søstre!

Udkommer august 2024.

1/7 skala figur. 26,5cm høj.

Lavet af AmiAmi x AMAKUNI.

Koster 1138,5kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris) og 2600kr. og 2634kr. hos danske butikker (alt inkl.).

Kan bl.a. købes hos

One-Punch Man Terrible Tornado
©ONE・村田雄介/集英社・ヒーロー協会本部