Når folk tænker på anime-butikker og begivenheder i Tokyo, er Akihabara det første område, folk tænker på. Det er dog ikke det eneste otaku-samlingssted i byen, da Ikebukuro bydelen, især området øst for Ikebukuro Station, også er en populær destination for anime- og videospilfans.

Den japanske butikskæde Animate annoncerede fredag, at dens vigtigste Ikebukuro-butik vil udvide til at blive “verdens største anime-butik.” Den udvidede butik vil have sin store genåbning i foråret 2023, hvilket også er Animates 40 års jubilæum. Den nye udvidelse vil blive bygget på stedet for det tidligere Ikebukuro Public Health Center, og den vil blive integreret med den nuværende butik.

Faktisk startede Animate, Japans største kæde af anime-specialbutikker, i Ikebukuro og åbnede sin allerførste filial der i 1983. Da Animates 40-års fødselsdag nærmer sig, planlægger kæden noget særligt for at fejre det, og Ikebukuro er hvor det kommer til at ske, med åbningen af, hvad selskabet siger, vil være blandt de største anime-butikker i verden.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

,