Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Japan generelt

Animates Ikebukuro butik udvider og bliver verdens største anime butik

Butikker fejrer sin genåbning i 2023

Japanese store chain Animate announced on Friday that its main Ikebukuro store will expand to become the "world's biggest anime shop." The expanded store will have its grand reopening in spring 2023, which is also Animate's 40th anniversary. The new expansion will be built at the site of the former Ikebukuro Public Health Center, and it will be integrated with the current store.

Når folk tænker på anime-butikker og begivenheder i Tokyo, er Akihabara det første område, folk tænker på. Det er dog ikke det eneste otaku-samlingssted i byen, da Ikebukuro bydelen, især området øst for Ikebukuro Station, også er en populær destination for anime- og videospilfans.

Den japanske butikskæde Animate annoncerede fredag, at dens vigtigste Ikebukuro-butik vil udvide til at blive “verdens største anime-butik.” Den udvidede butik vil have sin store genåbning i foråret 2023, hvilket også er Animates 40 års jubilæum. Den nye udvidelse vil blive bygget på stedet for det tidligere Ikebukuro Public Health Center, og den vil blive integreret med den nuværende butik.

Faktisk startede Animate, Japans største kæde af anime-specialbutikker, i Ikebukuro og åbnede sin allerførste filial der i 1983. Da Animates 40-års fødselsdag nærmer sig, planlægger kæden noget særligt for at fejre det, og Ikebukuro er hvor det kommer til at ske, med åbningen af, hvad selskabet siger, vil være blandt de største anime-butikker i verden.

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende

Anime

Instruktøren Sung Hoo Park har arbejdet 10 år på en ny historie der nu bliver til anime.

Manga og bøger

Den klassiske buddy-cop manga, der nok er ukendt blandt andre end de ældre fans, får et nyt kapitel 30 år efter den sluttede.

Figurer og merchandise

Kommende nendoroids til sommer 2023 af alt fra motorsavs-venner over virtuelle sangerinder til superhelte-skabere.

Anime

Disney+ får en serie der blande live-action og anime til at vise den virkelig verden og en fantasy verden respektivt.