Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set så meget snak om den på dansk, som man skulle forvente inden serien begyndte, støvede jeg den af fra min backlog.

Personalet bag animeen baseret på forfatteren Chugong og den afdøde kunstner DUBUs (REDICE Studio) Solo Leveling manhwa annoncerede for nogen tid siden i en video, at serien vil få en anden sæson. Den har officielt titlen Solo Leveling Season 2 -Arise from the Shadow-.

Crunchyroll vil også streame den anden sæson.

Beskrivelse

Det er mere end et årti siden, at “portene” pludselig dukkede op – de stier, der forbinder vores verden med en anden dimension. Siden da er visse mennesker vågnet op med overnaturlige kræfter. Vi kalder disse individer “jægere”. Jægere lever af at bruge deres kræfter til at erobre dungeons inden for portene.

I denne verden af hårde kunder er den lavt rangerede jæger Jinwoo Sung kendt som “den svageste jæger blandt hele menneskeheden.”

En dag bliver Jinwoo dødeligt såret, da han løber ind i dobbelte dungeons af høj rang, skjult i en dungeon med lav rang. Lige da dukker et mystisk søgevindue op foran ham. På randen af døden beslutter Jinwoo sig for at acceptere missionen og begynder at levelle op… mens andre ikke gør det

Kilde

AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,