TOHO animation åbnede en officiel hjemmeside for en tv-anime-adaption af Edelweiss’ Sakuna: Of Rice And Ruin (Tensui no Sakuna-hime) videospil forrige lørdag. Der afslørede de rollebesætningen og en teaser-illustration (længere nede). Animeen produceres af P.A. Works og får premiere på TV Tokyo i 2024.

Trailer

Beskrivelse

Den forkælede høstgudinde Sakuna bliver forvist fra sit overdådige himmelske hjem til en ø, der er oversvømmet med dæmoner. I den utæmmede ørken skal hun genopdage sin førstefødselsret som datter af en krigergud og høst gudinde ved at udholde elementerne, kæmpe mod monstre og dyrke ris, kilden til hendes magt. Ved hendes side på dette ugæstfri sted er hendes værge Tama og en gruppe udstødte mennesker. Sammen skal disse usandsynlige ledsagere slå sig sammen for at tæmme både jorden og dæmonerne på Hinoe Island.

Roller

 • Sakuna-hime: Naomi Oozora (Jahy-sama wa Kujikenai!)
 • Tama-jii: Takashi Narumi (Hataraku Saibou Black)
 • Kokorowa-hime: Rika Kinugawa (Zombieland Saga)
 • Tauemon: Ryouta Yano
 • Myrthe: Hikari Kubota (Extreme Hearts)
 • Kinta: Souma Maeda (Hetalia: The Beautiful World)
 • Yui: Aoi Koga (Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen)
 • Kaimaru: Rika Momokawa (Sansha Sanyou)
 • Kamuhutsuki: Miwa Kohinata (Uchuu Kyoudai)
 • Ashigumo: Riki Kagami (Violet Evergarden)
 • Ishimaru: Yuuji Kameyama (Gaikotsu Kishi-sama, Tadaima Isekai e Odekakechuu)

Om spillet bag

Det sidescrollende action-rollespil, som blev udgivet i november 2020 på Nintendo Switch, PlayStation 4 og pc på Steam platformen af Xseed Games i Nordamerika og Marvelous andre steder blev lavet af firmaet Edelweiss. Spillet blev senre tilgængeligt på pc gennem Epic Games Store også i 2021.
Ved udgangen af 2021 havde spillet solgt over 1 million eksemplarer.

Det er et action-RPG, der blander elementer fra en 3D-landbrugssimulator med et 2D-sidescrollende action platformspil.

Illustration

Sakuna: Of Rice And Ruin spil laves til anime

Officielle sider

Official hjemmeside https://sakuna-anime.com/
Official X (Twitter) @sakuna_anime

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , , ,