Fairy Tail slutter om to bind

Fairy Tail slutter om to bind

11. maj 2017 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Fairy Tail slutter om to bindHiro Mashima afslører i slut note delen af det 61 bind af hans Fairy Tail manga at han vil afslutte serien om to bind. Dette vil sige bind 63.

Mashima afslører også, at han snart planlægger at starte et nyt værk og er begejstret for at kunne starte på noget nyt. Han sagde også, at han vil fortælle en ny historie med nye figurer i en ny verden.

Han afslører også at Fairy Tail var tænkt som et lettere væk oven på hans Rave Master, hvor hovedpersonen Haru og hans venner skulle redde verden. I Fairy Tail er fokus ikke så stort, verden er ligemeget så længe deres laug består – i hvert fald for hovedpersonen Natsu. Dette har faktisk gjort at Mashima har et lidt underligt forhold til Natsu, men han kan nu godt lide ham alligevel.

Kilde