TV anime adaption af Ghost Mikawas “My Friend’s Little Sister Has It In for Me!” (Tomodachi no Imōto ga Ore ni Dake Uzai) light novels, der blev annonceret for næsten 2½ år siden, har endelig afsløret nyt. Det er de centrale af folkene bag serien og at dem, der lagde stemme til den tidligere drama CD vender tilbage til de samme roller. Den animeres af BLADE, men mere konkret er ikke afsløret endnu.

Beskrivelse

Hvis en pige driller dig, betyder det, at hun kan lide dig!

Desværre ved Akiteru af erfaring, at det ikke er tilfældet. Fordi hver pige, han interagerer med, viser ham ikke andet end hån, og han har ikke scoret en eneste date på den måde! Heldigvis er han mere optaget af at sikre sig en plads til ham og hans spiludviklingsvenner i sin onkels forretning. Men da hans onkel stille ham et krav, der involverer at spille rollen som hans datters kæreste, har Akiteru intet andet valg end at tage det.

Hvad vil hans bedste vens søster Iroha, der mobber ham ubarmhjertigt, tænke over nyheden?

Folkene bag

  • Instruktør: Kazuomi Koga
  • Serie komposition: Touko Machida
  • Karakter design: Katsuyuki Sato

Roller

Skuespillerne i drama-cd-serien vil som sagt gentage deres roller:

  • Akiteru Ooboshi får stemme af Haruki Ishiya
  • Iroha Kohinata får stemme af Sayumi Suzushiro
  • Mashiro Tsukinomori får stemme af Tomori Kusunoki
  • Ozuma Kohinata får stemme af Soma Saito
  • Sumire Kageishi får stemme af Kana Hanazawa
  • Midori Kegeishi får stemme af Reina Kondo

Illustration

My Friend's Little Sister Has It In for Me! TV anime info

Kilde

LiveChart.me

Kategoriseret i: