Jeg har ikke set megen snak om serien herhjemme, så det skader ikke at bringe det selvom at der er gået et par uger.

Fuji TV Anime Lineup Press Conference 2024 begivenheden forrige mandags afslørede, at tv-animeen baseret på Kotoyamas Call of the Night (Yofukashi no Uta) manga vil få en anden sæson. Samtidig afsløredes den nye sæsons teaser-visuel og en video.

Animeens anden sæson vil blive sendt på Fuji TV’s Noitamina-programmeringsblok og på andre kanaler.

Video

Beskrivelse

Nazuna Nanakusa er en vampyr. Det er okay med den menneskelige Ko. Det vil han også gerne være. Men forvandling kommer ikke så let…

Da Nazuna inviterer Ko til at overnatte hos hende i en forladt bygning, er han begejstret! Men så vågner han til kys på halsen med lidt for meget bid i… Er det bare den lækre smag af hans blod, der får hende til at møde ham nat efter nat til sene afteneventyr, samtale og… en lur? Eller noget andet? Så, da en sød pige fra Yamoris fortid dukker op og konkurrerer om hans opmærksomhed, bliver hans spirende forhold til den udøde sat på prøve!

Illustration

Call of the Night får anden anime sæson
© 2022コトヤマ・小学館/「よふかしのうた」製作委員会

Kilder

Kategoriseret i: