Fra den uhyggelige dark fantasy isekai Overlord kommer Albedo, tilsynskvinden for Guardians of the Great Underground Tomb of Nazarick, i et rent hvidt julemandskostume, der dukkede op i appen MASS FOR THE DEAD.

Hun er blevet modelleret til en 3D-figur med et smilende ansigt og en legende figur, mens hun holder en stor pose gaver op. Hendes hår og gaveposen, der svajer i vinden, skaber en følelse af dynamik.

Der er brugt perlemaling på de vidt spredte vinger, og de juletræslignende dekorationer skaber en elegant og sød finish. Hendes sædvanlige lady-agtige udseende er fuldstændig ændret, og hun har nu et nuttet, barneagtigt udtryk med et uskyldigt smil.

Hendes kostume er rødt og hvidt, og dekorationerne placeret tværs over understreger julestemningen. Derudover er rynkerne og bøjningen af hendes strømpebåndsbælte blevet omhyggeligt modelleret for at matche hendes bevægelse.
Andre højdepunkter omfatter forskellen i tekstur på grund af farve, såsom glans og skygger.

Denne figur er fyldt med detaljer – såsom hendes hat, der ligner Ainz, og hendes fjer – så sørg for at tilføje den til din samling!

Udkommer december 2024.

1/8 skala figur. 27cm høj, 28cm bred.

Lavet af Alter.

Koster 158,45kr. (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris) og 2995kr. og 3100kr. hos danske butikker (alt inkl.).

Kan bl.a. købes hos

Overlord Albedo Pure White Santa Ver.
©丸山くがね・KADOKAWA刊/劇場版「オーバーロード」聖王国編製作委員会