Jeg ved at der er blevet talt om den, men det skader ikke at vende filmen igen et par uger efter de første så traileren.

Kadokawa har afsløret en trailer til Gekijō-ban Overlord Sei Ōkoku-hen (Overlord the Movie Holy Kingdom Arc), det nye filmprojekt til Overlord animen. Virksomheden afslørede også filmens efterårs premiere, yderligere fire medvirkende og flere ansatte. Filmens engelske titel er OVERLORD: The Sacred Kingdom.

Trailer

Beskrivelse

Under ledelse af Sacred Queen Calca nød Roebel Sacred Kingdom en æra med fred, beskyttet bag deres store mure. Den fred blev dog let ødelagt af den pludselige oddukken af dæmonkejseren Jaldabaoth og angrebet af Demi-Human Alliance.
Selvom stormesteren af Roebel Sacred Kingdoms Sacred Paladin Order, Remedios, og ypperstepræstinden, Kelart, samlede deres kræfter for at gengælde, kunne de ikke overvinde den overvældende forskel i Jaldabaoths magt, og deres rige er nu på randen af sammenbrud.
Remedios rejser med sin orden og sin underordnede, Neia, til et bestemt kongerige i håb om at få magt til at modvirke Jaldabaoth.
Navnet på det rige er Sorcerer Kingdom Ainz Ooal Gown. Det er en grotesk nation styret af en udød og foragtet af dem fra Det Hellige Rige.

Illustration

Overlord Sei Ōkoku-hen film trailer og info
©丸山くがね・KADOKAWA 刊/劇場版「オーバーロード」聖王国編製作委員会

Roller

De ny annoncerede roller er Yoshino Aoyama som Neia Baraja, Hitomi Nabatame som Remedios Custodio, Saori Hayami som Calca Bessarez og Haruka Tomatsu som Kelart Custodio.

Kadokawa bekræftede tidligere at Naoyuki Itou vender tilbage for at instruere filmen på Madhouse. Kadokawa Animation vil distribuere filmen. Tilbagevendende rollebesætninger inkluderer Satoshi Hino som Ains, Yumi Hara som Albedo og Masayuki Katou som Demiurge.

Tidligere trailer

Tidligere illustration

Overlord Sei Ōkoku-hen 2024 film trailer
© 丸山くがね・KADOKAWA刊/オーバーロード4製作委員会

Kilder

AnimeNewsNetwork

LiveChart.me

Kategoriseret i: