Netflix har annonceret, at en anime-adaption af Garouden: The Way of the Lone Wolf kampsports-romanerne vil begynde at streame den 23. maj. En trailer og illustration er blevet udgivet.

Beskrivelse

Garouden animeen er baseret på romanserien af samme navn af Baku Yumemakura. Denne nye anime skildrer en mands fortælling om overbevisning, sorg og konflikt.

I hjertet af handlingen er Juzo Fujimaki, en rival til Bunshichi Tanba, hovedpersonen i de originale romaner. På flugt fra sin urolige fortid bliver Juzo tvunget til at konkurrere i en dødbringende underjordisk kampturnering. Dygtig i den respekterede kampsport Takemiya-ryu, må Juzo navigere en vej fyldt med formidable fjender og hans personlige dæmoner – alt imens han har en dusør på tre millioner yen over hovedet og en målrettet detektiv på sporet.

Folkene bag

Garouden animeen er instrueret af Atsushi Ikariya (Sabikui Bisco) og produceret af NAZ. Nogle af de andre medarbejdere inkluderer Yutaka Matsubara (Sabikui Bisco) og Hitomi Takechi (Sabikui Bisco) som hovedanimatorer og Daisuke Mataga (Sabikui Bisco) som assisterende instruktør. Ryota Takeuchi er stemmen til hovedpersonen Juzo Fujimaki.

Illustration

Garouden: The Way of the Lone Wolf trailer

Kilde

AniTrendz

Kategoriseret i: