Personalet bag Arknights mobilspillet og dets tie-in-franchise annoncerede sidste lørdag i en ny teaser-trailer, at Arknights: Rise from Ember anime serien nu er i produktion.
Personalet bag serien lancerede også en officiel hjemmeside for animeen og udgav en nøgle illustration.

Teaser

Beskrivelse

Spillet, som anime serierne baserer sig på, foregår i en fantasy verden med science fiction temaer kaldet Teass. Sjædne men ødelæggende katastrofer plager Terra. Folk er derfor tvunget til at bo i nomadiske byer. Katalysmerne giver en værdifuld ressource i form af det sjældne og energirige mineral “Originium”. Håndteringen af ​​mineralet er dog ikke uden farer. Udsætter man sig selv for “originium” i længere tid, så udvikler der sig en sygdom – “oripati”.

En omstrejfende lægeorganisation kaldet “Rhodes Island” tilbyder de ofte undgåede smittede en hjælpende hånd og et sted at føle sig trygge. Foreningen har dog ofte måttet udføre ad hoc paramilitære aktioner mod “Reunion Movement”, en terrororganisation, der bruger vold mod regeringer, der undertrykker de smittede.

Om baggrunden

De kinesiske udviklere Studio Montagne og Hypergryph udgav spillet i Kina i maj 2019, og derefter lancerede Yostar spillet på verdensplan i januar 2020. Spillet inspirerede derefter adskillige animerede reklamevideoer siden 2019 og en ni-minutters animeret “Holy Knight Light” kortfilm i december 2021 for at markere spillets første jubilæum.

Arknights: Prelude to Dawn animeen havde premiere i oktober 2022 og havde otte afsnit. Crunchyroll streamede animeen, da den blev sendt i Japan.

Arknights: Perish in Frost tv-animeen debuterede den 6. oktober 2023 og havde otte afsnit.

Illustration

Arknights: Rise from Ember TV anime annonceret
Billede via Arknights’ Twitter

Kilde

AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i: