Den officielle hjemmeside for Arknights: Perish in Frost TV anime sæson åbnede med en teaser-reklame video og teaser-illustration. Videoen bekræfter det tilbagevendende personale og cast fra sidste års Arknights: Prelude to Dawn sæson.

Især Ayahi Takagaki (Frostnova) og Shizuka Ishigami (Ch’en) slutter sig til Yuki Kaida (Doctor) og Tomoyo Kurosawa (Amiya) for at gentage deres roller i den anden animesæson.

Teaser

Beskrivelse

Sjældne, men ødelæggende katastrofer plager Terra. Folk er derfor tvunget til at bo i nomadiske byer. Katalysmerne giver en værdifuld ressource i form af det sjældne og energirige mineral “Originium”. Håndteringen af ​​mineralet er dog ikke uden farer. Udsætter man sig selv for “originium” i længere tid, så udvikler der sig en sygdom – “oripati”.

En omstrejfende lægeorganisation kaldet “Rhodes Island” tilbyder de ofte undgåede smittede en hjælpende hånd og et sted at føle sig trygge. Foreningen har dog ofte måttet udføre ad hoc paramilitære aktioner mod “Reunion Movement”, en terrororganisation, der bruger vold mod regeringer, der undertrykker de smittede.

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,