Forlystelse

Hunter x Hunter får escape room her i 2021

SCRAPs Real Escape Game Twitter-konto meddelte at Hunter x Hunter serien får en ny online escape room-udfordring, der løber fra 25. marts til 27. juni. Spillet “Escape From the Shape-Shifting Labyrinth” indeholder en original historie om Hunter-eksamenen og den vil indeholde nye stemmeoptagelser og optagelser.

Kilde

Hjemmesider

Kodansha, Shueisha og Shogakukan investerer i MyAnimeList hjemmesiden

Anime-database-webstedet MyAnimeList meddelte torsdag, at de japanske forlagsvirksomheder Kodansha, Shueisha og Shogakukan vil investere i MyAnimeList gennem en tredjepartstildeling. MyAnimeList planlægger at udstede nye aktier og øge kapitalen med i alt 1.200 millioner yen (69,82 millioner kr). Virksomhederne vil sammen med MyAnimeList moderselskabet Media Do implementere en tredjepartstildeling og tegne halvdelen af ​​dette beløb.

MyAnimeList planlægger at investere de midler, der opnås fra tildelingen fra tredjepart, til at fremskynde udvidelsen af ​​sin platform med fokus på tilgængelighed for nye og tilbagevendende brugere, fremme informationsudveksling, øge serverens robusthed og fremme sammenkoblingen mellem fans og virksomheder.
Virksomhedens umiddelbare planer for at nå disse mål inkluderer implementering af infrastrukturændringer for at øge hastigheden og understøtte avancerede UI/UX-funktioner, understøttelse af flere sprog til databaser og brugerlister, forbedringer af iOS og Android-applikationer såsom dark mode og sociale funktioner og opgraderede brugerkommunikations værktøjer til øget informationsdeling.

Kilde

Manga

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba mangaen når 150 millioner eksemplarer i omløb

Koyoharu Gotouges Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba manga har toppet 150 millioner eksemplarer i omløb (inklusive digitale kopier) fra og med denne måned. Serien tilføjede 30 millioner eksemplarer i de sidste to måneder, og dens oplag er steget cirka 43 gange siden anime-adaptionen i april 2019, for 22 måneder siden.

Mangaserien havde:

  • 3,5 millioner eksemplarer i april 2019 (da anime serien havde premiere)
  • 12 millioner eksemplarer fra det 17. bind i oktober 2019
  • 25 millioner eksemplarer fra det 18. bind i december 2019
  • 40 millioner eksemplarer fra det 19. bind i februar 2020
  • 60 millioner eksemplarer fra det 20. bind i maj 2020
  • 80 millioner eksemplarer fra det 21. bind i juli 2020
  • 100 millioner eksemplarer fra det 22. bind i oktober 2020
  • 120 millioner eksemplarer pr. 23. bind i december 2020

Mangaen sluttede den 18. maj 2020, og det 23. og sidste bind havde en indledende udgivelse på 3,95 millioner eksemplarer i december.

De bedstsælgende manga og light novels i Japan i 2020

Kilde

Horimiya mangaen slutter efter ni år

Marts 2021-udgaven af ​​GFantasy-magasinet afslørede torsdag, at HERO og Daisuke Hagiwaras Horimiya manga vil afslutte sin ni og et halvt års serialisering i næste nummer. April-udgaven offentliggør det sidste kapitel den 18. marts.

En TV anime serie baseret på mangaen på 13 afsnit begyndte den 10 januar i år.

Beskrivelse

Selvom hun beundres i skolen for hendes venlighed og akademiske dygtighed, har gymnasieeleven Kyouko Hori skjult en anden side af sig selv. Da hendes forældre ofte er væk hjemmefra på grund af arbejde, skal Hori passe sin yngre bror og udføre husarbejde og giver ingen chance for at omgås andre væk fra skolen. I mellemtiden betragtes Izumi Miyamura som en dyster otaku med briller. Men i virkeligheden er han en blid person, der er uheldig med at studere. Desuden har han ni piercinger skjult bag sit lange hår og en tatovering langs ryggen og venstre skulder. Ved en tilfældighed støder Hori og Miyamura på hinanden uden for skolen – ingen af dem ser ud som den anden forventer. Disse tilsyneladende polære modsætninger bliver venner og deler en side med hinanden, som de aldrig har vist for nogen anden.

Horimiya romantisk komedie mangaen kommer som TV anime til januar 2021

Kilde

Spil

Idolm@ster Starlit Season spil trailer og info

Den live streamede “Idolm@ster Starlit Season: Starlit Report – Supersized Episode” debuterede den første fulde reklame video for The IDOLM@STER Starlit Season spillet. Streamen og videoen meddelte, at spillet udkommer (efter en forsinkelse) den 27. maj til PlayStation 4 og PC (via Steam). De afslørede også, at spillet vil indeholde det nye idol Kohaku Okuzora, der får stemme af Aimi Tanaka.

https://youtu.be/Sig1TzG8zqs

Kilde