Det er godt nok nogen tid siden den her nyhed kom på engelsk, men da jeg ikke har set snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

Flag Pictures annoncerede for nogen tid siden anime-filmatiseringen af Kazumi Takayamas trapezium roman, der får premiere i Japan den 10. maj 2024.

Aniplex udgav en video til filmannonceringen og en teaser-illustration.

Illustration

Kazumi Takayamas trapezium roman kommer som anime film til foråret
© 「トラペジウム」製作委員会

Besked fra forfatterinden

Aniplex postede også en videobesked fra romanens forfatter Takayama, som var et første-generations-medlem af idolgruppen Nogizaka46.

Jeg er fyldt med følelser af lykke, skam, angst og mange andre følelser, fordi det, jeg havde i mit hoved, nu er blevet til en film. Romanen og animationsproduktionen var helt anderledes og svære, men jeg var med i produktionen i en længere periode med hjælp fra hele personalet. Jeg er meget spændt på endelig at kunne vise jer filmen, så kom i biografen den 10. maj (fredag) 2024.

Beskrivelse

Romanen skildrer de 10 år af en pige, der sigter efter at blive et idol. Yū Higashi, en gymnasiepige, sigter efter at blive et idol. For at nå sin drøm opstiller hun fire regler for sig selv: hun vil ikke være aktiv på sociale medier, hun vil ikke have en kæreste, hun vil ikke skille sig ud i skolen, og hun vil blive venner med smukke piger fra nord, syd, øst og vest.

Hovedrolle og folkene bag

  • Asaki Yuikawa vil spille hovedpersonen Yū Higashi i filmen.
  • Masahiro Shinohara (Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai no Yume wo Minai, Prison School, Flying Witch) er ansvarlig for at instruere spillefilmen i studiet CloverWorks under supervision af Kouji Masunari (Magi: The Labyrinth of Magic, Blue Period, Kamichu!).
  • Yuuko Kakihara (Orange, Hataraku Saibou!, Tsuki ga Kirei, Asobi Asobase) er ansvarlig for at skrive og overvåge manuskripterne.
  • River (Shingeki no Kyojin: The Final Season, Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru, Jigokuraku, Barakamon) er ansvarlig for karakterdesign og animationsinstruktion.
  • Masaru Yokoyama (Shigatsu wa Kimi no Uso, Horimiya, Fruits Basket Remake, Plastic Memories) er ansvarlig for at komponere soundtracket.

Kilder

Kategoriseret i: