Den officielle X (tidligere Twitter) konto for tv anime serien baseret på Muneyuki Kaneshiro og Yūsuke Nomuras BLUELOCK fodbold manga afslørede mandag, at seriens anden sæson vil blive sendt til oktober. Nomura tegnede en “overraskelsesillustration” for at fejre anden sæsons premieredato.

BLUELOCK anime sæson 2 kommer til efteråret
Billlede via BLUELOCK animeens X/Twitter konto
© Yūsuke Nomura

Animeens første sæson på 24 afsnit havde premiere i Japan i oktober 2022 på TV Asahi og dets datterselskaber. Crunchyroll streamede serien, mens den blev sendt, og streamer også en engelsk dub.

Animefilmen af ​​Kōta Sannomiyas BLUELOCK -Episode Nagi- spinoff-manga havde premiere i Japan den 19. april. Filmen solgte 337.000 billetter for at tjene 463 millioner yen i åbningsweekenden.
Spinoff-mangaen fokuserer på Seishirō Nagi, før han går ind i det titulære Blue Lock anlæg. Kodansha USA Publishing annoncerede i oktober, at de vil begynde at udgive spinoff-mangaen på tryk til efteråret 2024.

Beskrivelse

Efter et katastrofalt nederlag ved VM i 2018, kæmper Japans hold for at omgruppere. Men hvad mangler der? En absolut Ace Striker, som kan guide dem til sejren. Det japanske fodboldforbund er opsat på at skabe en angriber, der hungrer efter mål og tørster efter sejr, og som kan være det afgørende instrument til at vende en tabt kamp…og for at gøre det har de samlet 300 af Japans bedste og dygtigste ungdomsspillere. Hvem vil dukke op for at lede holdet…og vil de være i stand til at out-muskle og out-ego alle, der står i vejen for dem

Trailer med annoncering af anden sæson og filmen

Kilde

AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i: