Den officielle hjemmeside for animefilmen af Kōta Sannomiyas BLUELOCK -Episode Nagi- spinoff af Muneyuki Kaneshiro og Yūsuke Nomuras Blue Lock fodboldmanga begyndte at streame en trailer torsdag, og den afslører filmens forårspremiere i 2024.

Spinoff-mangaen handler om Seishirō Nagi, før han går ind i den titulære Blue Lock facilitet.

Filmen har tilbagevendende skuespillere og medarbejdere. Tv-animeens assisterende instruktør Shunsuke Ishikawa instruerer filmen hos 8-Bit.
Taku Kishimoto (Haikyu!!, Silver Spoon, 2019 Fruits Basket) superviserer og skriver seriens manuskripter, og mangaens Kaneshiro superviser historien. Nomura er krediteret som karakterdesigneren. Jun Murayama komponerer musikken.

BLUELOCK -Episode Nagi- anime film trailer
©金城宗幸・三宮宏太・ノ村優介・講談社/「劇場版ブルーロック」製作委員会

Roller

  • Nobunaga Shimazaki som Seishirō Nagi
  • Yuma Uchida som Reo Mikage
  • Kazuyuki Okitsu som Zantetsu Tsurugi
  • Kazuki Ura som Yoichi Isagi
  • Tasuku Kaito som Meguru Bachira
  • Yuuki Ono som Rensuke Kunigami
  • Sōma Saitō som Hyōma Chigiri
  • Kouki Uchiyama som Rin Itoshi
  • Hiroshi Kamiya som Jinpachi Ego

Beskrivelse af hoved Blue Lock serien

Efter et katastrofalt nederlag ved VM i 2018, kæmper Japans hold for at omgruppere. Men hvad mangler der? En absolut Ace Striker, som kan guide dem til sejren. Det japanske fodboldforbund er opsat på at skabe en angriber, der hungrer efter mål og tørster efter sejr, og som kan være det afgørende instrument til at vende en tabt kamp…og for at gøre det har de samlet 300 af Japans bedste og dygtigste ungdomsspillere. Hvem vil dukke op for at lede holdet…og vil de være i stand til at out-muskle og out-ego alle, der står i vejen for dem?

Kilde

Kategoriseret i: