Personalet bag tv-anime-adaptionen af Poms Senpai is an Otokonoko (Senpai wa Otokonoko, This is Him eller direkte oversat Senpai is a Boy) webmanga afslørede en illustration og den konkrete premiere-dato 4. juli.
Serien laves af project No.9 medens intro og outro fremføres af Whale Don’t Sleep.
Crunchyroll vil streame serien.

Senpai is an Otokonoko illustration og premiere

Beskrivelse

Kan ægte kærlighed virkelig overvinde alle forhindringer? Saki, en gymnasieelev, bekender sine følelser over for Makoto. Overrasket afslører Makoto sin hemmelighed, men den pludselige opdagelse ser ikke ud til at genere Saki, som allerede er faldet pladask for ham. Efter at være blevet afvist, beder Saki Ryuji, Makotos barndomsven, om nogle råd til, hvordan han kan vinde hans hjerte. En kærlighedstrekant udfolder sig, da Ryuji indser, at han måske også har nogle følelser for sin gamle ven.

Trailer

Roller

Hovedrollerne er:

  • Shūichirō Umeda som Makoto Hanaoka
  • Akira Sekine som Saki Aoi
  • Yūma Uchida som Ryūji Taiga

Folkene bag

Shinsuke Yanagi (Bottom-tier Character Tomozaki, The Ryuo’s Work Is Never Done!) instruerer anime serien hos project No.9, og Shōto Shinkai designer karaktererne. Yoriko Tomita (My Dress-Up Darling, Osamake: Romcom Where The Childhood Friend Won’t Lose, As Miss Beelzebub likes it.) står for seriens manuskripter. Yukari Hashimoto (March comes in like a lion, Mr. Osomatsu, Sarazanmai) komponerer musikken.
Åbnings tema-sangen hedder “Wagamama” og fremføres af Whale Don’t Sleep medens afslutnings tema sangen er “Are ga Koi Datta no ka na” af Whale Don’t Sleep feat. ???

Ældre trailer

Kilde

LiveChart.me

Kategoriseret i: