Det er godt nok lidt tid siden den her nyhed kom på andre sprog, men da jeg ikke har set megen snak om den på dansk støvede jeg den af fra min backlog.

En ny trailer for seriens tredje sæson er blevet udgivet på den officielle X (tidligere Twitter) konto for anime-adaptionen af ​​Ryo Shirakomes romanserie “ARIFURETA – From Commonplace to World’s Strongest“.

Trailer

Beskrivelse

Hajime Nagumo og hans skoleklasse bliver kastet ind i en mærkelig verden. Der befinder han sig ikke med fantastiske evner eller enorm styrke som sine klassekammerater, men modtager kun den enkle evne til at transformere solide genstande. Men et forræderi tvinger ham til at vokse ud over sig selv og opdage det sande potentiale i hans evner…

Om serien

Asread. studiet vil igen stå for adaptionen. Akira Iwanaga, der allerede var ansvarlig for anden sæson, skal igen instruere. Shoichi Sato vender også tilbage for seriens sammensætning og manuskripter, mens Chika Kojima igen bidrager med karakterdesigns og denne gang også er primært ansvarlig for animationsinstruktionen. Serien får premiere på tv i Japan til efteråret 2024.

Om de tidligere anime

Den tretten-delte første sæson af serien blev sendt mellem juli og september 2019. De to studier asread. og MOTHER var ansvarlige for produktionen af ​​anden sæson, mens første sæson var et samarbejde mellem asread. og WHITE FOX.

Om romanerne

Shirakome startede den nu færdige hovedhistorie i romanform tilbage i 2015 på OVERLAP Bunko. Historien består af 13 bind i alt, og en engelsk oversættelse af historien er tilgængelig digitalt fra J-Novel Club eller som en trykt udgave fra Seven Seas.
Shirakome begyndte en spin-off kaldet “Arifureta Zero” i december 2017 og sluttede den efter seks bind

Ældre illustration

Arifureta TV anime sæson 3 annonceret
© Ryo Shirakome, OVERLAP/ARIFURETA Project

Kilder

AnimeNachrichten

Isekai Corner

Kategoriseret i: