Der kommer en anime baseret på Sato Yoshimis manga Kakushite! Makina-san!! (groft oversat Thus! Makina-san da der ikke er nogen officiel engelsk udgivelse i endnu). Den udkommer i 2025, men der er hverken afsløret studie, stemmer eller andre folk bag endnu.

Beskrivelse

Makina Agatsuma, skoleidolet, flytter ind i hjemmet af Eita Akutsu, en indadvendt mekanik otaku. Eita, der i al hemmelighed har næret følelser for hende, tror, han har ramt jackpot! Men det viser sig, at hun faktisk er en robot lavet til seksuelle formål
Jomfruen Eita er overrumplet af hendes pludselige fysiske fremskridt, og hun er rådvild. Desuden er han panisk og prøver at hjælpe hende med at bevare sin hemmelige identitet.
En romantisk komedie med en lidt risikable mekanisk åbenbaring, hvor der opstår humor, når de forsøger at holde hemmeligheden skjult!

Illustration

Kakushite! Makina-san!! laves til anime

Kilde

AniToons+

Kategoriseret i: