Spil

Demon Slayer x Sunshine City udstilling går online med Total Concentration VR

Den seneste udstilling til Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba bliver virtuel med udstillingen “Total Concentration! Urban Myths of the Sun” fra Sunshine City, som i øjeblikket afholdes i SKY CIRCUS Sunshine 60 Observatory indtil 23. november og nu er der udgivet en VR-version så folk kan nyde begivenheden hjemmefra – yderst relevant i disse tider hvor Japanerne også bør begrænse sig.

Udstillingen er “trofast” genskabt i VR og kan ses online via både en computer og en smartphone. Den officielle hjemmeside for begivenheden har en forhåndsvisning af programmet, der vil blive brugt til at lade folk “gå rundt” i. Udforskningsbegivenheder som puslespils-løsning og mysterier er tilgængelige via online-delen med baggrunde, der uddeles til dem, der fuldfører spil.

Der er også oprettet en online-butik med eksklusive varer til dem, der køber en billet til arrangementet, når “ud” i udstillingen, kan varerne købes. Billetter til onlineversionen af udstillingen koster 1.000 yen (60kr) og er tilgængelige indtil den 20. december. Udstillingen er på japansk, og den vides endnu ikke, om den fungerer internationalt.

Kilde

Crunchyroll

Disneys Star Smash spil anime-video

Walt Disney Japan og mixis XFLAG Studio afslørede en ny anime-reklamevideo for deres kommende Star Smash smartphonespil fredag. Videoen fremhæver hovedpersonerne, Disney-figurerne, der vises i spillet, og sangen “Stardom” af Mrs. Green Apple. Spillet indeholder designs af mangaskaberen Oh! Great (Tenjo Tenge, Air Gear, Bakemonogatari manga), og Tatsunoko Production producerede reklame videoen.

https://youtu.be/ftFi__rLTWA

Spillet udkommer den 16. november til iOS- og Android-enheder og har både singleplayer og en samarbejdstilstand med fire spillere. Spillet vil også have en manga til rådighed i spillet, der skildrer spillets historie.

Disneys Star Smash spil, designet af Tenjo Tenge/Bakemonogatari manga kunstneren fremvises i Tatsunokos anime-video

Spillets historie følger Yū og hans “Red Braves” -hold i en futuristisk sport kendt som stjernebold (star ball) med Disney-figurer fra forskellige animerede film, der fungerer som “Buddy AI” karakterer for holdet (Mickey fungerer som Buddy AI for Red Braves) . Yoshitsugu Matsuoka, Nao Tōyama, Ayumu Murase og Katsuyuki Konishi har roller i spillet som henholdsvis Yū, Kei, Shin og Kōya.

Kilde

App

TONIKAWA: Over The Moon For You vækkeur app

Nasa Yuzaki vågner op til Tsukasa hver morgen, men den nye TONIKAWA: Tsukasa Alarm App tilbyder det næsten. Du kan tilpasse din egen personlige vækning af Tsukasa Yuzaki, talt af Akari Kito.

App’en kan købes på iTunes Japan og Google Play til 730 yen.

Kilde

Crunchyroll

Vtuber

Doggo VTuber Inugami Korone stæser forbi 1 million abonnenter

Den bedste doggo i Hololive VTuber-familien, Inugami Korone, er blevet den anden Hololive-tilknyttede virtuelle YouTuber, der overgår 1 million abonnenter. Den første var Hololive ENs Gawr Gura i sidste måned. Korone har taget en uges fri fra streaming, men er vendt tilbage for at fejre sine 1 million X-Potatoes!

Doggo VTuber Inugami Korone stæser forbi 1 million abonnenter

Kilde

Crunchyroll

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,