Ventetiden på den næste anime med Natsu og resten af guilden er ovre: Søndag den 7. juli kl. 17:30 JST får Fairy Tail: 100 Years Quest premiere i Japan!

Et hovedbillede til den nye anime-serie blev også afsløret i dag sammen med endnu flere medvirkende.

Fairy Tail: 100 Years Quest anime info

De nyligt annoncerede medvirkende er:

  • Kiria får stemme af Yumi Uchiyama
  • Madmole får stemme af Itaru Yamamoto
  • Skullion får stemme af Kenji Hamada

Beskrivelse

Natsu, Lucy, Happy, Erza og hele Fairy Tail guilden er tilbage i aktion! Og de har besluttet at tage fat på “100 Years Quest” – et job, som ingen har turdet påtage sig siden grundlæggelsen af lauget for mere end et århundrede siden. En mystisk by, en forvirrende ånd, en uhyggelig ny fjende… og et helt nyt kontinent at udforske. Når du er sammen med rigtige venner, stopper eventyrene aldrig!

Om serien

Baseret på sequel mangaen af Hiro Mashima og Atsuo Ueda, instruerer Toshinori Watabe (EDENS ZERO sæson 2) Fairy Tail: 100 Years Quest under opsyn af tidligere serieinstruktør Shinji Ishihira hos studiet J.C.STAFF, med seriekomposition af Shoji Hata (Fairy Tail manuskriptforfatter) og karakterdesign af Yurika Sako (EDENS ZERO).

Kilde

Crunchyroll

Kategoriseret i: