Den kommende anime serie SHOSHIMIN: How to become Ordinary har afsløret en ny trailer, illustration og seriens premiere den 6. juli! Lapintrack animerer serien.

Beskrivelse

Jogoro Kobato og Yuki Osanai, to femten-årige i deres første år på gymnasiet, er et usædvanligt par. Efter nogle ubehagelige oplevelser på deres tidligere skole, forbundet med deres tilbøjelighed til at løse mysterier, er de blevet enige om at adoptere en ny persona: ‘respektable typer’, der fører stille, almindelige liv. Men semestret er knapt startet, da en række uimodståelige mysterier begynder at præsentere sig selv, og især Kobato kan ikke stoppe sig selv fra at løse dem – især med hjælp fra sin nære ven Kengo. En forsvundet håndtaske, et par identiske malerier, en perfekt lavet kop kakao og en mystisk knust flaske giver alle disse modvillige detektiver – og seeren – masser af mental motion og underholdning. Men da Osanais cykel bliver stjålet sammen med jordbærtærten, hun efterlod i sin kurv, fører sporet af spor parret ud i uventet fare…

Folkene bag

  • Opening: Eve
  • Ending: ammo
  • Studie: Lapintrack

Illustration

SHOSHIMIN: How to become Ordinary anime trailer

Kilde

LiveChart.me

Kategoriseret i: