Den officielle X/Twitter-konto for tv-animeen baseret på Kuji Furumiyas light novel serie Unnamed Memory annoncerede onsdag efter første sæsons afslutning, at animeen får en anden sæson til januar 2025. Kadokawa streamede en reklame for annonceringen:

Beskrivelse

Hekse – de århundreder gamle magikere, der behersker magt, der er enorm nok til at bringe katastrofe. Oscar, kronprinsen af det magtfulde kongerige Farsas, blev som ung dreng forbandet så han aldrig vil få en arving. I håb om at bryde magien, opsøger han Tinasha, den stærkeste heks på kontinentet. For at møde hende klatrer han op i hendes tårn, da hun siges at imødekomme ønsket fra enhver, der med succes gør det. Men når han ankommer til toppen… anmoder han om, at Tinasha bliver hans brud!

Roller

 • Yoshiki Nakajima som Oscar
 • Atsumi Tanezaki som Tinasha
 • Shūichirō Umeda som Lazar
 • Yūko Natsuyoshi som Sylvia
 • Chinatsu Akasaki som Meredina
 • Takuya Satō som Ars
 • Kōhei Amasaki som Curve
 • Chitose Morinaga som Narc

Folkene bag

 • Instruktør: Kazuya Miura (Kancolle: Itsuka Ano Umi de)
 • Serie komposition: Deko Akao (My Stepmom’s Daughter Is My Ex
 • Karakter designer: Chika Noumi (Kancolle: Itsuka Ano Umi de)
 • Musik komponist: Akito Matsuda (Assault Lily: Bouquet)
 • Animations produktion: ENGI

Illustration

Unnamed Memory får anden sæson
© 2022 古宮九時/KADOKAWA/Project Unnamed Memory

Kilder

Kategoriseret i: