En ny trailer til den kommende “Wonderful Precure! The Movie!” anime film, der ikke overraskende er baseret på TV-anime serien Wonderful Precure!, fremviser temasange og giver information om produktionsteamet.

Filmen har planlagt premiere den 13. september.

Beskrivelse

Historien i filmen følger Komugi og Iroha på et nyt eventyr, som de to oplever, da de ankommer til en videospilverden kaldet “Doki Doki Tanukindgom”.

Folkene bag

Naoki Miyahara (The First Slam Dunk) instruerer filmen. Yoichi Kato (Yo-kai Watch) er ansvarlig for manuskripterne. Mens Risa Miyadani (Aikatsu! Planet) skaber karakterdesigns, er Erika Fukasawa ansvarlig for baggrundsmusikken. Slutsangen “Happy≒Future” udføres af Moeha Nochimoto og Chihaya Yoshitake, mens Ami Ishii og Rie Kitagawa bidrager med insert-sangen “Daisuki na Kizuna”.

Illustration

Wonderful Precure! The Movie! trailer
© ABC-A・東映アニメーション

Kilde

Kategoriseret i: