Den tekstløse afslutningsvideo for del 2 af Baki Hanma sæson 2 er blevet udgivet. Slutningen, der blev brugt til anden sæsons Father VS Son Saga historie, har titlen “Salvia” og fremføres af det japanske boyband BE:FIRST.

Den tekstløse åbningsvideo er blevet udgivet tidligere, som bruger sangen “Sarracenia” af SKY-HI.

Del 1 har titlen The Tale of Pickle & The Pickle War Saga, og blev udgivet den 26. juli, mens del 2 udkommer den 24. august. Første del indeholdt “The Beast” af Wagakki Band som åbningen og “WILDER” af UPSTART som afslutning.

TMS Entertainment animerer Baki Hanma adaptionen og personalet inkluderer Toshiki Hirano som instruktør, Tatsuhiko Urahata som seriekomponist, Shingo Ishikawa som karakterdesigner og Kenji Fujisawa som musikkomponist.

Baki Hanma sæson 2 trailer
© 板垣恵介(秋田書店)/範馬刃牙製作委員会

Kilde

Kategoriseret i:

Tagged i:

, ,