Kinnikuman-arven fortsætter! Buff wrestlere fra forskellige planeter kæmper i samme ring for overherredømme. Den klassiske Kinnikuman serie, der kun har formået et meget kort glimt i de engelsk-talende lande vi mest identificerer os med gennem 2002 4Kids anime-serien Ultimate Muscle: The Kinnikuman Legacy, er tilbage.

Vores favorit buff wrestler skal forsvare sin trone fra Perfect Large Numbers i Kinnikuman: Perfect Origin Arc. Vi vil se, hvordan hans hold klarer sig, når denne anime har premiere i dag den 7. juli 2024.

Production I.G laver serien har en hjemmeside, en YouTube kanal og en X (Twitter) side for at promovere Kinnikuman: Perfect Origin Arc.

Beskrivelse

Suguru Kinniku, også kendt som Kinnikuman, er den retmæssige arving af et kongerige. Han er bestemt til at regere Planet Kinniku, en verden hvor helte fødes. Men hans forældre forlod ved et uheld Suguru i Japan, hvilket efterlod ham uvidende om hans oprindelse. Suguru stræbte efter at være en helt, men hans fjollede natur gjorde det sværere for ham. Hans forældre forvekslede en gris med spædbarnet Suguru, og den gris væltede hans far af tronen. Derfor sendte de Meat for at hente Suguru for at generobre tronen.

Efter mange kampe vandt Suguru sin plads på tronen. Tre fraktioner underskrev en fredsaftale: Sugurus Justice Chojin, Devil Chojin og Perfect Chojin. Denne fred varede kun i halvandet år. The Perfect Large Numbers lancerede et overraskelsesangreb og udfordrede alle til en styrkekonkurrence. Suguru og hans venner må ind i ringen igen

Roller

  • Suguru Kinniku / Kinnikuman — Mamoru Miyano (Doma fra Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba). Arvingen til tronen af ​​Planet Kinniku. Han er en stolt og hæderlig helt.
  • Meat Alexandria – Sumire Uesaka (Hayase Nagatoro fra Don’t Toy with Me, Miss Nagatoro). Meat er Sugurus lille bedste ven og træner.
  • Terryman – Daisuke Ono (Jotaro Kujo fra JoJo’s Bizarre Adventure). Endnu en af ​​Sugurus bedste venner og medbrydere.

Om mangaen bag

Yudetamago (Takashi Shimada og Yoshinori Nakai) udgav den originale Kinnikuman mangaserie fra 28. maj 1979 til 4. maj 1987. De fortsatte deres store arbejde den 28. november 2011. Shueisha har udgivet 85 bind i Weekly Shonen Jump and Shu Play News.

Illustration

Kinnikuman: Perfect Origin Arc anime trailer

Kilde

Kategoriseret i: