AQUAMARINE udgiver en 1/7 skala (24cm høj) figur af Saber of “Red” -Mordred- fra uuichirou Higashide og Ototsugu Konoes Fate/Apocrypha parallel-verden roman serie. Man skal ikke forveksle hende med Red Saber fra Fate/Extra spillet (der egentlig ikke hedder det, men en del kalder hende det), det er en radikalt anderledes person.

Saber står med hendes røde jakke slynger nonchelant over skulderen medens hun ser bagud med et stort, selsikkert smil. Figuren er baseret på en illustration af romanens illustrator Ototsugu Konoe, og genskaber trofast detaljerne fra hendes støvler til jakke og hendes hårde udseende.
Hendes afslappede tøj – og ekstremt små denim shorts – fremviser hendes krop glimrende, læg f.eks. mærke til hendes veltrænede mave. Hendes halskæde og kæde armbånd er lavet af rigtigt metal for at gøre figuren mere realistisk og lækker ned til mindst detalje.

Saber of “Red” -Mordred- udkommer til maj 2015 og kan bl.a. forudbestilles hos Tokyo Otaku Mode til 791kr.

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,