I’m a Behemoth, an S-Ranked Monster, but Mistaken for a Cat, I Live as an Elf Girl’s Pet” anime-adaptionen har afsløret en række vigtige detaljer om anime-serien baseret på forfatter Nozomi Ginyoku og illustrator Mitsuki Yanos light novel serie af samme navn*: en ny illustration, teaser trailer, seriens premiere i 2025 og at den laves af studierne ZERO-G og Sabre Works.

* Med en lang titel som “I’m a Behemoth, an S-Ranked Monster, but Mistaken for a Cat, I Live as an Elf Girl’s Pet” afslører den nærmest at den er baseret på en light novel (hvor titlerne jo nærmest helst skal være referater).

Beskrivelse

En stolt ridder, dræbt i kamp, ​​finder sig selv i live igen – reinkarneret i kroppen af ​​en frygtindgydende behemoth. Som om han ikke var forvirret nok af denne vending, ligner unger tilsyneladende gigantiske unger præcis som yndige killinger?!
Selvom resten af ​​verden ser ham som blød og kælen, har han æren af ​​en ædel kriger og styrken af ​​et ustoppeligt S-rang monster, som begge vil blive sat på prøve, mens han kæmper for at beskytte den smukke elver, der har taget ham som sit kæledyr!

Roller

  • Tama får stemme af Tasuku Hatanaka
  • Tama (Cat) får stemme af Riho Sugiyama
  • Aria får stemme af Hinaki Yano
  • Vulcan får stemme af Tomori Kusunoki
  • Stella får stemme af Hitomi Ueda

Folkene bag

  • Instruktør: Tetsuo Hirakawa
  • Serie komposition: Kanichi Kato
  • Karakter design: Tomoyuki Abe

Illustration

I'm a Behemoth, an S-Ranked Monster, but Mistaken for a Cat, I Live as an Elf Girl's Pet anime trailer

Kilder

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,