Fra tv-animen My Dress-Up Darling kommer en figur af Marin Kitagawa, der cosplayer som Liz!

Dette er en 1/6-skala figur af Marin Kitagawa, der genskaber en scene, hvor hun cosplayer som Liz, en succubus-karakter fra Marins yndlings-slice-of-life-tegneserie, SuccuProb.

Vær opmærksom på Marins udtryk, mens hun spiller scenen, hvor Liz synger en vuggevise.
Der er lagt stor vægt på at genskabe den drilske atmosfære, Liz afgiver med sit udtryk.

Du kan nyde at ændre hendes udtryk ved hjælp af bonusdelen.

Hendes halvt oppe hestehaler er blevet smukt skulptureret og malet med graduering for en smuk finish!

Hendes halvt oppe hestehaler er lavet med klare dele og gradueringsmaling for at komplimentere hendes yndige flæsede outfit. Tjek hvor smukt modelleret hendes hår er, helt ned til flosserne i hendes spidser!

Hele hendes outfit, fra flæserne og knapperne på hendes ærmer til spidsen af ​​hendes hale, er blevet genskabt sammen med deres teksturer.
Teksturerne af de hævede ærmer, der strækker sig fra flæserne på skuldrene og indsnævres i manchetterne såvel som halen på hendes numse og vingerne på hendes ryg, er alle blevet modelleret med omhu, mens de genskaber den yndighed, der er nævnt i animeen.

Marins glatte hud og hendes flotte figur er blevet genskabt smukt.

Marin arbejder som amatørmodel, så hun er kendt for sin figur. Synet af hendes talje, der går ned i bækkenet, benene og bikinilinjen, er betagende fra alle vinkler. Desuden er hendes hud blevet behandlet, så den er glat, hvilket bringer hendes skønhed endnu mere frem!

Tilbehøret, hun kommer med for at genskabe situationen fra det 11. afsnit af animeen, er blevet mesterligt udformet.

Hun har en bog fuld af klæbrige fanblade, en øjenmaske, chokolade, en energidrik… Alt det tilbehør, hun skal bruge for virkelig at blive Liz, er blevet omhyggeligt modelleret og malet, så du kan forestille dig scenen i dit hoved endnu mere præcist.

Jeg har det såååå sjovt lige nu!

Udkommer marts 2025.

1/6 skala figur. 17cm høj.

Lavet af spiritale.

Koster bl.a. 1212kr. og (uden eventuel forsendelse og told som butikker her i Vesten kan medregne i angivet pris) og 2378kr. og 2525kr. hos danske butikker (alt inkl.).

Kan bl.a. købes hos

My Dress-Up Darling Marin Kitagawa -Liz ver.-
©福田晋一/SQUARE ENIX・「着せ恋」製作委員会