Akira og hans klassekammerater er på et fly på vej hjem efter en skoleudflugt i udlandet. Pludselig styrker flyet ned på en mystisk ø. Akira er på en eller anden måde stadig i live på trods af styrtet, men opdager hurtigt, at han ikke er lige sikker og tryg, da enorme tilsyneladende uddøde dyr begynder at jagte ham. Akira begynder at finde andre klassekammerater, der også har overlevet styrtet. Nogle arbejder sammen og nogle arbejder mod hinanden i en indsats for at overleve på den underlige ø. Kæmp og/eller flugt?
Som om det at de blev strandet på en øde ø fuld af forhistoriske dyr ikke var dårligt nok, nu er der en morder blandt de menneskelige overlevende i flykatastrofen. Akira Sengoku og hans klassekammerater er tvunget til at kæmpe og flygte fra farlige monstre af en svunden æra, alt sammen, mens de holder sig på sikker afstand af en hockey-maskeret vanvittig, der virker stålsat på Akiras ødelæggelse. Når det gælder kan Akira og hans ragtag band af overlevende forsvarer sig mod både mand og dyr?

(tekst baseret på forlagets beskrivelse af bogen)

Kort om bogen

Bog to fortsætter efter bog 1s cliffhanger og ender selv med en der leder til bog 3, det er trods alt en spændingshistorie.

Den paniske stemning øges endnu mere, monstrene bliver større og grimmere og især det menneskelige, hvor vi begynder at se hvor ubehagelige mennesker virkelig er og ikke blot arbejder sammen i krisesituationer for alvor bliver et tema, der vil dominere serien fremad.

Samtidig med at menneskene bliver mere og mere ubehagelige bliver monstrene mere og mere groteske og uvirkelige, jeg ved godt de skulle være baseret på virkelige dyr men den hvor munden er størstedelen af kroppen er bare kikset.

Spændingen holdes højt i denne bog, og medens det menneskelige begynder at knirke glider historien stadig godt videre uden at være for ubehagelig men mere engagerende spændende.

Galleri

Baseret på digital udgave fra Kodansha købt gennem et Humble Bundle

Kategoriseret i: