Den længst kørende danske hjemmeside om anime, manga og anden moderne japansk kultur siden 2000

Tryk ESC for at lukke

AIOdense – GeGeGe no Kitaro anime

23okt16:0022:00AIOdense – GeGeGe no Kitaro anime

Event detaljer

GeGeGe no Kitaro er en af de ældste dele af den japanske manga og anime scene, da mangaen først udkom i 1960 og der har været flere animeringer af den siden og mange, manga børn er vokset op med historierne om Kitaro og hans overnaturlige venner. Den er dog ikke ret kendt herovre, så det vil vi gøre noget ved!

Beskrivelse

GeGeGe no Kitarō handler om den unge Kitarō – den sidste overlevende af Ghost Tribe – og hans eventyr med andre ghouls og mærkelige væsner fra japansk mytologi. Blandt dem kan nævnes: resterne af hans far, Medama-Oyaji (en mumificeret Ghost Tribe mand, reinkarneret til at bebo hans gamle øje); Nezumi-Otoko (rotte-mand); Neko-Musume (kattepigen) og et væld af andre folkloriske væsener, Kitarō stræber efter at forene menneskers verdener og Yōkai.

Vi satser på at have anime kørende det meste af aftenen udover nyhederne. Folk der ikke ønsker at følge med men hygge og føre andet end lavmeldte samtaler bedes gå ind i rummet ved siden af.

Som normalt er der “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem. Skulle der være ønske om det vil der i forbindelse med nyhederne vil der blive set anime om virus og talt/undervist om corona af en biolog.

Som altid åbnes der klokken 16 og lukkes klokken 22 officielt.

Mere

Tid

23. oktober 2020 16:00 - 22:00(GMT+02:00)

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!

Learn More

Get Directions

Kommentarer

Skriv en kommentar