Den længst kørende danske hjemmeside om anime, manga og anden moderne japansk kultur siden 2000

Tryk ESC for at lukke

AIOdense – Hvad er Sushi?

03mar16:0022:00AIOdense – Hvad er Sushi?

Event detaljer

Mange af jer har nok hørt om den lille ting kaldt sushi. Men hvad er det enlig? De fleste forbinder det med Japan og fisk, men er disse antagelser nu også rigtige? Denne fredag ser vi mere på hvad dette er og dens historie.

Plan

  • 16:00 Der åbnes og der bestilles sushi umiddelbart meget kort tid efter, til dem som vil have sushi til aftensmad (Note: Folk betaler selv)
  • 17:00 Der gås efter mad af dem, som ikke er på sushi. Vi håber flest vil hente mad og spise sammen omkring klokken 17 (hentning, spisning ved tilbagekomst).
  • 18:00 Nyheder fra Japan. Vi satser på at der er “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem hvis muligt.
  • 19:00 Lad os se på hvad Sushi er for en størelse.

Tiderne er vejledende

Mere

Tid

3. marts 2023 16:00 - 22:00(GMT+02:00)

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!

Learn More

Get Directions

Kommentarer

Skriv en kommentar