Den længst kørende danske hjemmeside om anime, manga og anden moderne japansk kultur siden 2000

Tryk ESC for at lukke

AIOdense – Kærlighed og fællesskab i 2024

09feb16:00AIOdense – Kærlighed og fællesskab i 2024

Event detaljer

Siden vi er tæt på Valentinsdag er denne fredag i AIOdense i kærlighedens tegn. Kærligheden til anime, kærligheden til Japan og kærligheden til hinanden. Der vil selvfølgelig også være chokolade til dem der kommer*, for foreningen elsker jer jo.

Denne fredag vil der selvfølgelig også være romantisk anime for alle. Vi vil se afsnit af forskellige serier som finder sted på valentins dag. Så find eventuelt yderligere chokolade frem, og kom til en romantisk aften med os.

Der fortælles også kort om japanernes forhold til Valentins dag og drøftet hvad vi i foreningen kunne tænke os at lave sammen her i 2024 – for fællesskab er kærlighed.

Plan

  • 16:00 Der åbnes
  • 16:30 Romantisk anime eller kort snak om japanerne og Valentinsdag
  • 17:00 Der gås efter mad. Vi håber flest vil hente mad og spise sammen omkring klokken 17 (hentning, spisning ved tilbagekomst).
  • 18:00 Nyheder fra Japan og eventuel kort snak om japanerne og Valentinsdag.
    Vi satser på at der er “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem hvis muligt.
  • 19:00 Der ses romantisk anime

Tiderne er vejledende

* I begrænsede mængder, men forsøger at sikre at der er rigeligt til alle.

Mere

Tid

9. februar 2024 16:00(GMT+02:00)

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!

Learn More

Get Directions

Kommentarer

Skriv en kommentar