Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

AIOdense – Mario Kart 8 Deluxe Turnering

17jun16:0022:00AIOdense – Mario Kart 8 Deluxe Turnering

Event detaljer

Kom og vis dine skills i at køre virtuel Gokart når vi hiver Mario Kart 8 Deluxe frem. Der vil være et par trænings runder inden vi afholder turneringen for at se, hvem der er AIOs bedste. Og selvfølgelig vil der være en lille præmie til vinderen.

Plan

  • 16:00 Der åbnes
  • 17:00 Der gås efter mad. Vi håber flest vil hente mad og spise sammen omkring klokken 17 (hentning, spisning ved tilbagekomst).
  • 18:00 Nyheder fra Japan. Vi satser på at der er “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem hvis muligt.
  • 19:00 Turnerings tid

Der vil være mulighed for at træne fra vi åbner og frem til turneringen starter kl 19. Kun afbrudt af nyheder fra Japan.

Tiderne er vejledende

Mere

Tid

(Fredag) 16:00 - 22:00

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til! Nørregade 60, 5000 Odense C

Learn More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *