Den længst kørende danske hjemmeside om anime, manga og anden moderne japansk kultur siden 2000

Tryk ESC for at lukke

AIOdense – Princess Connect! Re: Dive

04mar16:0022:00AIOdense – Princess Connect! Re: Dive

Event detaljer

Siden vi drager ud efter mad og spiser sammen når vi mødes var det oplagt at lægge fokus på en serie om folk der gør det samme, om end i lidt mere fantastisk regi (intet ondt om Ungdomshuset men…)

I det smukke land Astraea, hvor en blid brise blæser, vågner en ung mand ved navn Yuuki uden at huske sin fortid. Der støder han på en guide, der har svoret at tage sig af ham – Kokkoro, en dejlig sværdkvinde, der altid føler sig pissesyg – Pecorine, og en troldkvinde med katteører med en stikkende attitude – Karyl. Ledet af skæbnen går disse fire sammen for at danne “Gourmet guild”. Og så begynder deres eventyr

Plan

  • 16:00 Der åbnes
  • 16:15 Anime – Princess Connect! Re: Dive
  • 17:00 Der gås efter mad. Vi håber flest vil hente mad og spise sammen omkring klokken 17 (hentning, spisning ved tilbagekomst).
  • 18:00 Nyheder fra Japan. Vi satser på at der er “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem.
  • 19:00 Hygge eller mere anime

Tiderne er vejledende

Mere

Tid

4. marts 2022 16:00 - 22:00(GMT+02:00)

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!

Learn More

Get Directions

Kommentarer

Skriv en kommentar