Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

AIOdense – Sommerfest/Tanabata

08jul16:0022:00AIOdense – Sommerfest/Tanabata

Event detaljer

Som altid en gang om året har vi vores fantastiske sommer fest denne dag. Hvis vejet er til det, så vil der være adgang til grill, vandmelon slagtning (Med henblik på hvordan det er vær gang vi har det er dette ikke en stavefejl) og æbeldyk (Husk gode Covid regler, for at vi kan gøre denne aktivitet sikkert).

Foreningen vil sørger for kuld til grillen samt dyppelse til pølsen. Resten står i selv for.

Plan

  • 16:00 Der åbnes
  • 17:00 Der startes op i grillen, så vi kan få lavet noget mad. Hvis vejret ikke er til grill, så går vi efter mad i stedet.
  • 18:00 Nyheder fra Japan. Vi satser på at der er “nyheder fra Japan” klokken 18 (eller kort derefter) afholdt af et bestyrelsesmedlem hvis muligt.
  • 19:00 Kort forklaring om hvad Tanabata er. Umiddelbart der efter vil vi selv afholde en Tanabata, efterfulgt af vandmelons stagning og æbeldyk

Tiderne er vejledende

Mere

Tid

(Fredag) 16:00 - 22:00

Organisator

Foreningen AIOdense

Vi er mellem 16 og 40 år og meget blandet i køn - alt fra drenge til piger fra mindre til meget kønnne. Vi kommer i foreningen på grund af vores fælles interesse - men bliver hængende fordi vi alle har rigtig meget til fælles. Hvis nogen af vores møder og arrangementer lyder spændende så dukker du bare op, det er ikke nødvendigt at melde sig til!
Nørregade 60, 5000 Odense C

Learn More

Skriv en kommentar