Skaberen af Crayon Shin-chan, Yoshito Usui, blev erklæret død den 19 september efter at han forsvandt på en vandretur. Hans begravelse blev holdt for nogle dage siden, 30 november, og der deltog 3000.
Udover vægmaleriet på billedet var der også en udstilling af hans værker.

Skaberen af Ashita no Joe, Tetsuya Chiba, udtaler at “Usui-san døde desværre, men personerne skabt af Usui-san er stadg i live”.

Og i live er de, efter at der blev fundet sider med manuskript er udgivelsen af Usuis manga blevet forlænget til feburar, tv-serien vil også fortsætte og de er ved at forberede den 17 film til foråret 2010.

At de udgiver Usuis værk indtil februar betyder dog ikke, at mangaen stopper der, idet serien vil blive genstartet til sommer næste år (2010) med nye tegnere og forfattere. Det er med Usuis efterladtes velsignelse, så vi kan håbe at hans humor og ånd bibeholdes.

Kilde Japanator
Kilde
Sankaku Complex (ADVARSEL Siden indeholder materiale der er 18+)

Kategoriseret i:

Tagged i:

,