Connect with us

Hi, what are you looking for?

Figurer og merchandise

Endnu en Saber figur men nyt tøj

Nu kommer der snart et nyt Fate//Stay night spil, så selvfølgelig kommer der også ny figurer af Saber. Denne gang reviderer de hendes tøj noget, så spørgsmålet er om hun er helt som den Saber vi kender og elsker.

Den ny kjole er dog iøjnefaldende, omend den transparente del virker noget overflødig, men samlet er det en ret flot figur.

Desværre kan den kun fås ved at købe Fate/EXTRA Limited Edition SP-Box med spilelt, og den er allerede reserveret de fleste steder (plus mange butikker vil ikke sende Sony produkter fra udlandet tl EU). Hvis du finder en butik, hvor det kan købes koster det 10.400¥ og udkommer den 18 marts.

Kilde Tomopop

Click to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X