Fate/EXTELLA – Nero Claudius Kimono Ver. 1/6

15. juli 2017 0 Af Erik Weber-Lauridsen

Rosen kejserens skønhed lige ved din side.

Fra high-speed action spillet “Fate/EXTELLA: The Umbral Star” kommer en figur af Nero iført en forførende kimono baseret på en illustration, der oprindeligt blev brugt til eksklusive købsbonuser.

Hun står med hendes bryst blottet for at fremvise hendes krops imponerende kurver, mens kimono hun bærer er blevet modelleret og malet med omhyggelig opmærksomhed på det smukke mønster, den indeholder. Spidserne af hendes hår gør brug af et lidt gennemskinneligt materiale til at fange deres gennemsigtige udseende. Sørg for at føje hende til din samling og nyd den smukke Nero fra enhver vinkel du vælger!

“Fate/EXTELLA – Nero Claudius Kimono Ver.” 1/6 skala figuren er ca 19 cm høj. Hun er modelleret af Ken Kawanishi (GRIMROCK!) og malet af Maimocchi (Turunoyakata). Hun er planlagt til udgivelse af Phat Company til marts 2018. Hendes anbefalede pris er 13.824 JPY. AmiAmi tager kun 10.920 JPY. Du kan sikkert finde hende andetsteds billigere også.