Jeg har allerede postet mange billeder af figurer af piger i badetøj, men der er noget nærmest varmende ved figurer der oser af sol og sommer.

Denne her forestiller Minato Nagase fra hentai-spillet Akane-iro ni Somaru Saka, men der er ikke noget direkte seksuelt ved figuren – medmindre man da tager hendes lille bikini, velskabte krop og deltaljegraden som sådan.

Det der fangede mig ved figuren var dog hendes hår, der i sine rimelig tynde “tråde” flyver i “vinden”. Det ser utroligt godt ud, omend jeg af erfaring med en figur jeg har af Ren fra DearS der har lignende hår ved at håret er meget skrøbeligt og let brækker hvis man flytter figuren.
I modsætning til en af kommentarerne på TomoPop kan jeg også godt lide hendes øjne, de er meget store (næsten mere end normen) og der er en god grad af detaljer i malingen af dem – plus jeg kan rigtig godt lide lyse og blå øjne så det er et klart plus.

Kilde Tomopop

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,