Omamori Himari er en af de kommende serier, og den har både catgirls, skolepiger, traditionelt japansk tøj og sværdkampe. Plus bounce, masser af hoppende bryster at dømme ud fra traileren.

Desværre er fanservice med hoppende bryster og shimapan (stripede trusser) stort set det eneste indtryk man får af serien fra traileren, lettere harem med en catgirl der kæmper med sværd. Ikke at det nødvendigvis er dårligt, men det umiddelbare indtryk er i det letteste ende indholdsmæssigt. Ikke at det gør noget når der er catgirls og hoppende bryster, de to ting skal nok gøre at serien sælger.

Jeg må indrømme at hovedpigens design ikke helt rammer mig personligt. Det første er hvide katteører men sort hår, det virker altid malplaceret på mig med anden farve ører end hår, som om det er et hårbånd valgt af en der ikke bekymrer sig om helheden. Derudover er der noget med hele hendes udseende der er en smule off i forhold til min smag, kan ikke sige hvorfor dog.
Derfor er jeg ikke sikker på at jeg selv vil følge serien, den rene svælgen i fanservice uden anden grund og så character designs der ikke helt rammer mg taler krafitgt imod.

Resume af serien tilføjet 22/12/09

Denne slapstick romantiske komedie foregår omkring den almindelige 16 årige high school dreng Yūto Amakawa som bliver beskyttet af en ånd — for at være præcis en smuk, sværd-svingende cat girl ånd ved navn Himari.
Yūto nedstammer fra en familie der har underkuet dæmoner siden tidernes morgen. Den magi der engang beskyttede ham er nu uden magt, men heldigvis dukker Himari op som hans nye beskytter i samme øjebik.

Serien får premiere den 6 januar og bliver på 12 afsnit.

Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i: