Forbind dig til os

Hej, hvad leder du efter?

Firefighter Daigo: Rescuer in Orange trailer
Firefighter Daigo: Rescuer in Orange trailer

Anime

Firefighter Daigo: Rescuer in Orange trailer

Firefighter Daigo begynder om en måned og bliver simulcastet.

Det varer ikke længe, ​​før anime-serien Firefighter Daigo: Rescuer in Orange får premiere på japansk tv den 30. september 2023. Crunchyroll har allerede bekræftet, at serien vil blive vist som simulcast.

Serien bliver skabt på animationsstudiet Brains Base og vil blive instrueret af Masahiko Murata (Naruto Shippūden, To Your Eternity). Duoen Hitomi Tsuruta (World Trigger) og Koji Yabuno (Space Brothers) er ansvarlige for karakterdesign, mens Shinzo Fujita (To Your Eternity) står for seriens sammensætning.

Beskrivelse

Ild, røg, adrenalin og frygt – når alle tager benene på nakken for at flygte fra ilden, løber nogle modige mennesker straks den anden vej for at hoppe ind i de brændende flammer. Brandmænd risikerer deres eget liv for at beskytte andre, og Daigo Asahina har altid drømt om også at blive en. Frisk ude af træningsakademiet bliver han tildelt Medaka-Ga-Hama brandstationen. Arrogant og hovmodig bliver Daigo hurtigt bragt ned på jorden efter et par missioner – han har stadig meget at lære, før han kan kalde sig selv en ægte brandmand.

Illustration

Firefighter! Daigo of Fire Company M info
©曽田正人・冨山玖呂・講談社/「め組の大吾 救国のオレンジ」製作委員会

Ældre trailer

Kilder

Klik for at kommenterer

Skriv en kommentar

Lignende

Anime

Til oktober begynder anden sæson af Girlfriend, Girlfriend om en fyr der har forhold til flere piger samtidig.

Anime

Vi nærmer os kraftigt afsnit 1100 af Detective Conan (Case Closed på engelsk) men serien er stadig populær og der udgives stadig promotion materiale...

Anime

Anden sæson af The Ancient Magus Bride første halvdel havde premiere i Japan den 6. april og sluttede den 22. juni. Sæsonens anden del...

Figurer og merchandise

Her er fire nendoroids mere der udkommer til februar 2024: en guitarist, en ånd, en åndejæger og en dukke.