Jeg kan godt lide kampspil, men de fleste spil baseret på animeer har været ret dårlige – især dem bygget over fanservice serier. Det kommende Ikkitousen Xross Impact PSP spil ser ikke ud til at ændre på det; pigerne er tegnet godt og lige så sexede som de skal være og kampene ser ud til at være animeret ok, holde et godt tempo og have lige så overdrevet flashy special-angreb som man forventer af et bishoujo kampspil, men jeg er bekymret for gameplayet.
En ekstra salgsgrund for limited edition udgaven af spillet er dog at der kommer to petit nendoroid figurer af Kanu, en af de mest populære piger i universet, med. Dette tipper mine overvejelser fra “endnu et middelmådigt kampspil” til seriøst at overveje at købe det, de to figurer er virkelig kære, bare der er nogle timers underholdning i selve spillet er det ok så.

Her er en video af spillet.

Spillet og figuren udkommer til april, og da Sony gør hvad de kan for at blokere for import af PlayStation spil til Europa kan det være svært at få PSP-spil hertil, men det ser ud til at AmiAmi er kommet udenom og sælger den for 8260 yen.

Kilde Japanator
Kilde
Tomopop

Kategoriseret i:

Tagged i:

, , ,