Wave har opdateret deres hjemmeside med billeder af de næste fire piger i deres Beach Queens serie. Den bedst repræsenterede anime i serien, Magical Girl Lyrical Nanoha, får to mere med StrikerS Teana Lanster og Subaru Nakajima. Nye blandt Beach Queens er Fate/hollow ataraxia med Rin den  helt nye Baka to Test to Shoukanjuu, der startede på japansk tv her til januar, med Himeji Mizuki.

Teana i hendes gule badedragt minder mig mere om lidt ældre, “klassiske” figurer af anime-piger en mange af dem vi ser i dag, uden jeg dog kan sige hvorfor.
Subaru kommer i nogle små shorts, der kan tages af, hvilket også kan ses på billederne herunder. Sød detalje, omend jeg har svært ved at beslutte mig for om hun ser bedst ud med eller uden.
Rin ligner lidt “en klassisk” skønhed med hendes frisure og dybt-røde bikini, men det at hun piller ved sin bikini-overdel ødelægger det lidt.
Mizuki er helt klart den størst udstyrede af pigerne, og det sammen med hendes lyserøde hår skal nok sælge figuren. Jeg synes dog at netop der lyserøde hår, som jeg ellers godt kan lide, gør figuren lidt bleg sammen med den meget sarte bikini, en kraftigere farvet bikini havde gjort den pænere efter min mening. Hun kommer med en sarong, der ligesom Subarus shorts kan tages af. I dette tilfælde kan jeg helt klart bedst lide hende uden, det beklædningsstykke har aldrig sagt mig noget.

Hobby Search har åbnet for preorders på alle fire til 3,800 yen hver, lidt over 222kr. Mizuki udkommer som den første i juni medens man må vente en måned til juli på Teana, Subaru og Rin.

Kilde Tomopop

Kategoriseret i: