百花繚乱 サムライガールズ / Hyakka Ryouran Samurai Girls er en anime der kommer i år, og den er et multimedia projekt hvor nørd-butikken Hobby Japan, figur-firmaet Alter og tegneren Niθ samarbejeder, og der er da allerede annonceret en god del figurer til serien.

Den foregår i starten af det 21 århundrede, men i dets verden mistede Tokugawa Shogunatet aldrig sin magt og Japan vedligeholdte sin afsondrethed fra resten af verden. Et kæmpe akademi for børn af forældre i militæret ligger for foden af Mt. Fuji, og elevrådet undertrykker rebelske elementer. Mange af personerne er opkaldt efter kendte historiske figurer.

Personernes udseende fejler i hvert fald ikke noget, der er masser af seje kostumer og våben der tydeligt vil gøre sig godt som figurer. Ideen med elevrådet er lidt fortærsket, men den alternaitve historieskrivning virker interessant. Serien ser dog ud til at indeholde megen kraftig fanservice, hvis traileren er en indikation vil den ikke lægge fingrene imellem når det gælder tøj der rives i stykker og blottede kroppe – jeg tænker Ikkitousen møder Queens Blade når jeg ser den, ikke nødvendigvis en god ting.

Kilde AnimeNewsNetwork

Kategoriseret i: